Musik til fest

Musik til fest, eller et bryllup er det mest ubestridte for, at skabe de bedste rammer for en unik aften.

Vi hos Nordgreen tilbyder flere muligheder for, at du får den rette stemning til dit bryllup. Om det er et live band til festen, eller om ønsket ligger i, at leje en dj, så tilbyder vi begge dele og har mange års erfaring. Det er vigtigt for os, at gøre denne ene og helt unikke aften så uforglemmelig som muligt for jer. Vi råder og vejleder jer igennem alle faser og valg fra start til slut. Så kom på alt i kan, så vil vi gøre alt for, at realisere jeres drømme og ønsker.

Lej en DJ

En DJ til bryllup er et oplagt valg, da en professionel DJ kan skabe de perfekte rammer, til at understøtte den glade atmosfære. Vi binder festen sammen og forstærker de mindeværdige øjeblikke. En aften som denne er vigtig for jer som brud og gom, men det er den også for familie og venner som er gæst. Vi sørger for at alt spiller, og i kan slappe af og nyde jeres dag, som vil være fuld af mange timer med smukke, rørende og festlige momenter.

Live musik til bryllup

Et bryllup er noget som Jeres, man kun får lov at fejre én gang, derfor er det utrolig vigtigt, at alle får en rigtig god aften. Hos Nordgreen betyder det meget at i får en drømme aften som i ønsker jer, hvor i sammen med gæsterne fylder dansegulvet op, sammen med et velspillende bryllupsband som leverer varen.
For at skabe en unik aften med live musik, er vi alle ikke ens, sammen med jer skræddersyer vi gerne musikken til jeres bryllupsfest. Således at I får alle de numre i ønsker til brylluppet og til jeres gæster.
Nordgreen har været entertainer, som live band, og Dj til mere end 500+ bryllupper landet over.
I medbringer jeres drømme så medbringer vi erfaringen, for at skabe rammerne for en helt unik oplevelse for jer og jeres gæster!

Brudevals musik

Brudevalsen er en dansk specialitet, og er kun i Danmark den finder sted. Vi hos Nordgreen tilbyder dette musikstykke live eller som dj. Stykket er komponeret til en ballet i 1800 tallet, og brugt i en forestilling i det kongelig teater. Der forekommer mange forskellige tempoer, til dette musikstykke som er den eneste ting vi ændrer for at personliggøre den, men vi ændrer ikke selve musikken. Vi danser denne vals uanset hvilken alder vi som brudepar har, da det er traditionen tro. Hos Norgreen hjælper vi også jer, hvis dansetrinene skal pudses af, eller I står og skal lærer dem fra bunden.

Book et møde nedenfor!

Skal du holde fest?

Skal vi hjælpe dig med din næste fest eller dit næste arrangement, så tryk på knappen nedenfor, for at komme igang!